Seuran rajat saa jäsenet näkyviin koiratutkaohjelmiin linkittämällä, tässä ohjeita kahteen ohjelmaan. Karttana on rms omariistan kartta, jossa on näkyvissä yksittäiset palstat. Ilmaise halukkuutesi asiasta joko Ville Alahäivälälle (0445446467) tai Esko Saarelle (0400861863). On muutama maanomistaja joiden kanssa ei ole saatu vuokrasopimusta voimaan, ja niillä palstoilla ei ole metsästysoikeutta.

Ilmaisversio Reviiri/b-bark.
Varmistu että olet antanut jäsentietosi seuran käyttöön ja olet täydentänyt puh nron omariistan omiin tietoihisi. Sinut merkitään seuran jäseneksi Reviiri-ohjelmaan ja silloin saat b-bark puhelin sovellukseen kartta-valikkoon  erilaisia versioita alueen kartasta. Helppo käyttää selvä kartta. Tarvitaan omariistan alueen tunnus joka on meillä HPXBK2XPCC. b-bark löytyy palvelimelta, mistä otetaan muutkin uudet sovellukset. Alkuvaiheessa valitaan ei lisenssiä.

 

Ultrapoint lisenssin alainen.
Linkitys toimii eritavalla. Ultrapointin pro sovelluksella jaetaan palvelinsivua johon palvelimella voidaan valita omariistan kartta. Vaatii ultrapointin vähintään maasto-lisenssin (25€/3kk). Ville Alahäivälä laittaa halukkaan käyttäjän jakolistalle (omariistan puh nro) ja karttapäivityksen jälkeen up näyttää valittua karttaa. Tämä ei vaikuta mitään seurattavien pantojen osalle, ne säilyvät eivätkä muutu itsekseen. Molemmissa on sama peruskarttapohja ja tilojen rajat. Karttavalinta 101.